Mokka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Od Ani Calomfirescu - Klub Artemis Kochani moi czas płynie nieublaganie J Oficjalnie oglaszam termin tradycyjnie już orgaznizowanego przez nas IAL-u. Z uwagi na wystawe w Katowicach zawody odbeda się w niedziele 19.03.2006 Biegi tradycyjnie J Może jeszcze cos przygotujemy w ramach niespodzianki ale to się zobaczy J Przyjmowanie zgloszen do dnia 12 marca 2006 na adres e-mail: artemis1@... bardzo prosilabym o umieszczenie tego w kalendarzu imprez naszego portalu i prosba do Pati o wstawienie tego na dogomanie. 0602 899 252 www.artemis.pl Quote
Viz Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Brzmi obiecująco, choć trochę daleko... No nic, przemyślę i na czas napisze maila jak coś :) Quote
Rauni Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Jako IALowy debiutant proszę o rozwinięcie tematu, co to znaczy, że biegi tradycyjnie A koszt? Ja wiem, że IAL jest tańszy niż oficjalne zawody, ale ile dokładnie? Czy zawody będą na stadionie olimpijskim? No słowem proszę wszystko łopatologicznie jak dla głąbka :lol: Quote
PATIszon Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dzizas, Mokka Bardziej roziowej czcionki nie bylo...?:evil_lol: Quote
Mokka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Rauni napisał(a):Jako IALowy debiutant proszę o rozwinięcie tematu, co to znaczy, że biegi tradycyjnie A koszt? Ja wiem, że IAL jest tańszy niż oficjalne zawody, ale ile dokładnie? Czy zawody będą na stadionie olimpijskim? No słowem proszę wszystko łopatologicznie jak dla głąbka :lol: Masz adresa, pisz do Ani. Koszt zawodów IAL ustala zawsze organizator, zdarza się, że jeśli jest zacny sponsor, zawody są za friko, czasami kosztuja 10-30zł, różnie bywa. Biegi tradycyjne, to: IAL w 4 kategoriach wzrostu (open) zerówki 2-3 biegi open - oprócz IAL-u jumping, czasami jeszcze dodatkowe agility Quote
Sajko Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Buuu, a ja chciałam żeby razem z wystawą w Katowicach były zawody, bo my się w piątek wystawiamy, to akurat byśmy podskoczyli na weekend na zawody:cool3: buuu, a tak to dwa razy będziemy taaaaak daleko śmigać...:shake: Quote
AniaP Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Taura napisał(a):No w końcu coś w "pobliżu" Poznania :) trandport mamay więc (raczej) sie zjawimy :) No właśnie. :multi: Też się zastanawiam. To już by był Poznańx2. ;) :lol: Quote
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jakby ktoś jechał z 3miasta to byłoby baaardzo miło, jakby znalazł dla mnie i mojego psa miejsce 8) Bo sama eni wiem, Wrocław jest koło 400 km ode mnie... No nic, dbrze, ze jeszce troche czasu, mozna troche pokwestowac z rodzicami :cool3: Quote
ARTEMIS1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Wreszcie udalo mi sie zalogoewac od nowa i moge odpisywac. Co do miejsca to najprawdopodobniej (na 99%) beda na stadionie. Oplaty najpradowpodobniej nie bedzie zadnej a zapowiadaja sie calkiem fajne nagrody :) Quote
PATIszon Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ARTEMIS1 napisał(a): Co do miejsca to najprawdopodobniej (na 99%) beda na stadionie. Czczczczyli pod chmurka.....?:crazyeye: Quote
AniaP Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Taura']słoneczko :lol: AniaP - poznań x2? czyli? :cool3: No Ty z psiakiem, to jedna para i ja z moim maluchem, to druga. :eviltong: A może jeszcze ktoś się wybiera? [quote name='Taura'] Czemu właśnie Poznań nie organizuje żadnych nieoficjalnych ? :angryy: Normalnie żal ściska... Czemu? A kto by to miał organizować? :hmmmm: Przecież Poznań to dziura agilitowa. :placz: :oops: Quote
ARTEMIS1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [LEFT]Kochani moi tradycyjnie pod chmurka jakże by inaczej :-) I tak mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w zeszlym roku :)[/LEFT] Quote
PATIszon Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ARTEMIS1 napisał(a):Kochani moi tradycyjnie pod chmurka jakże by inaczej :-) I tak mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w zeszlym roku :) Az sie boje spytac jak bylo w zeszlym roku.....:razz: Quote
ARTEMIS1 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 jak popatrzysz za okno to bedziesz wiedziala :lol: Quote
Viz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Heh, przynajmniej bedzie troche urozmaicone, jak ktos się wyrżnie prosto w błotko :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ARTEMIS1 napisał(a):jak popatrzysz za okno to bedziesz wiedziala :lol: czyli trza bedzie lyzwy zapiac..... Quote
Rauni Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Przecież to już wiooosna będzie :loveu: Właśnie sie dopatrzyłam, że ja wtedy jadę do Svetlej Hory, bububu :placz:A taki miałam chytry plan, żeby sobie Vigo zadebiutował na IALu przed prawdziwym debiutem w Płocku... Ech. Quote
Viz Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Artemis ja tylko wyjrzałam za okno za Twoją radą :lol: U nas błoto pływa strugami :lol: Śniegu to tu malusieńko... Quote
AniaP Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A u nas jak na razie na trawnikach jeszcze warstwa zlodowaciałego śniegu. :cool3: Aż rano mała biegała taka troszku przyczajona jak co chwilę jej skrzypiał pękający lód pod łapciami. :lol: Quote
ARTEMIS1 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 he he zapomnialam ze u nas inny klimat i sniegu za oknem mamy tak srednio do polwy psa ;) Quote
AniaP Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Będą zerówki, a czy debiuty też? :roll: Quote
ARTEMIS1 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 zerowki na pewno, co do debiutow to jesli sie zglosi odpowiednia ilosc zawodnikow to cos pomyslimy. azerowki wam nie wystarcza ;) Quote
ARTEMIS1 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 w zerowkach nie ma slalomu, kola i hustawki Quote
Recommended Posts